ETKİNLİKLER

Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörlüğü olarak 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Üniversitemiz Sosyal Hizmet Topluluğu tarafından düzenlenen “Koçum Babam Projesi” etkinliğine katılım sağlandı.

Başlama Tarihi: 05 Aralık 2022     Saat: 00:00

Bitiş Tarihi: 05 Aralık 2022     Saat: 00:00

Konum: Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu (BANÜ Merkez Yerleşkesi)

Düzenleyen: Sosyal Hizmet Topluluğu

Açıklama:

Üniversitemiz Sosyal Hizmet Topluluğunun 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında düzenlediği “Koçum Babam Projesi” etkinliğine, Koordinatörlüğümüzce katılım sağlandı. Konuşmacı olarak Türkiye Spastik Engelliler Federasyonu Başkanı Murat Arslanhan, Türkiye Sakatlar Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Bolat, Yalova Yeni Yaşam Engelliler Derneği Başkanı Lale Dondurmacıoğulları ve engelli babası Mustafa Bolat'ın katılım sağladığı etkinlik 5 Aralık Pazartesi günü saat 14:00-16:00 arasında Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

16 Mayıs 2022

ENGELLİLER HAFTASI FARKINDALIK ETKİNLİĞİ

Tarih: 16 Mayıs 2022

Saat: 00:00