Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2024

Engelsiz Üniversite Öğrenci Birimi Danışmanları

Engelli Öğrenci Danışmanları (2019-2020)

Yabancı Diller Yüksekokulu– Özlem SERPEN - oserpen@bandirma.edu.tr (Öğr. Gör.)

Bandırma MYO – Mustafa İSLAMOĞLU - mislamoglu@bandirma.edu.tr (Öğr. Gör.)

Gönen MYO – Gülhan GÜLŞEN – ggulsen@bandirma.edu.tr (Öğr. Gör.)

Ömer Seyfettin Uyg.Bil.Fak. – İpek TOK - ikumcuoglu@bandirma.edu.tr (Dr. Öğr.Üyesi)

İİBF – Betül YILMAZ - bsolmaz@bandirma.edu.tr (Dr. Öğr.Üyesi)

Adalet MYO – Baki Tuna YAZICI - byazici@bandirma.edu.tr (Öğr. Gör.)

Sağlık MYO – Yasin ERDURAK - yerdurak@bandirma.edu.tr (Öğr. Gör.)

İnsan ve Toplum B.F. – Fatih SARIKAYA - fsarikaya@bandirma.edu.tr (Dr. Öğr.Üyesi)

Sağlık Bil. Fak. – Burçin AKÇAY - bbayraktar@bandirma.edu.tr (Dr. Öğr.Üyesi)

Denizcilik Fak. – Emrah AKDAMAR - eakdamar@bandirma.edu.tr (Dr. Öğr.Üyesi)

Manyas MYO - Gülçin ÇÖMEZ - gcomez@bandirma.edu.tr (Öğr. Gör.)

Erdek MYO – Özlem AYDOĞDU ATASOY - oatasoy@bandirma.edu.tr (Öğr. Gör.)

Sosyal Bilimler Enstitüsü – Celil AYDIN - caydin@bandirma.edu.tr (Doç.Dr.)

Mühendislik Fak. – Bahar MİLANi - bmilani@bandirma.edu.tr (Dr. Öğr.Üyesi)

Sağlık Bilimleri Enstitüsü – Berna AKAY - bakay@bandirma.edu.tr (Dr. Öğr.Üyesi)

Denizcilik MYO – Deniz GÜNEŞ - dgunes@bandirma.edu.tr (Öğr. Gör)

Engelli Öğrenci Danışmanları (2021-2022)

Spor Bilimleri Fakültesi - Büşra SÜNGÜ -  bsungu@bandirma.edu.tr (Dr. Öğr. Üyesi)

Susurluk Meslek Yüksekokulu - İlhan GÖKGÖZOĞLU- igokgozoglu@bandirma.edu.tr (Öğr. Gör.)

Gönen Jeotermal Enstitüsü - Bülent BÜYÜK -  bbuyuk@bandirma.edu.tr (Doç.Dr.)

Denizcilik Fakültesi - Salih Seçkin EROL - serol@bandirma.edu.tr (Dr. Öğr. Üyesi)

Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültesi - İpek TOK – ikumcuoglu@bandirma.edu.tr (Dr. Öğr. Üyesi)

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi - Semih KORKMAZ - semihkorkmaz@bandirma.edu.tr (Dr. Öğr. Üyesi)

Bandırma Meslek Yüksekokulu - M.Salih KAPCI - mkapci@bandirma.edu.tr (Öğr. Gör.)

Gönen Meslek Yüksekokulu – Mustafa AKMAN - makman@bandirma.edu.tr (Öğr. Gör.)

Yabancı Diller Yüksekokulu – İlker BOZBEY - ibozbey@bandirma.edu.tr (Öğr. Gör.)

Tıp Fakültesi - Burak ALTINDAĞ - baltındag@bandirma.edu.tr (Dr. Öğr. Üyesi)

Sağlık Bilimleri Fakültesi - Adem BÖLÜKBAŞI - abolukbasi@bandirma.edu.tr (Doç.Dr.)

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu - Ayşegül DEMİR SARIİPEK - asariipek@bandirma.edu.tr (Öğr. Gör.)

Manyas Meslek Yüksekokulu - Sare BOSTANCI - sbostanci@bandirma.edu.tr - (Öğr. Gör.)

Engelli Öğrenci Danışmanları (2022-2023)

Denizcilik Meslek Yüksekokulu – Ferhat YALGIN - fyalgin@bandirma.edu.tr (Dr. Öğr. Üyesi)

Bandırma Meslek Yüksekokulu – Yakup TOKTAY - ytoktay@bandirma.edu.tr (Öğr. Gör.)

Adalet Meslek Yüksekokulu - Çağlar Burak BURTAN - cburtan@bandirma.edu.tr (Dr. Öğr. Üyesi), Baki Tuna YAZİCİ – byazici@bandirma.edu.tr(Öğr. Gör.)

Gönen Meslek Yüksekokulu – Ahmet Uğur BİÇERabicer@bandirma.edu.tr (Öğr. Gör.)

Yabancı Diller Yüksekokulu – Nurçin ŞİRİN - nsirin@bandirma.edu.tr (Öğr. Gör.)

Manyas Meslek Yüksekokulu - Mert Alperen DEĞERLİ – mdegerli@bandirma.edu.tr (Öğr. Gör.)

Erdek Meslek Yüksekokulu - Özlem AYDOĞDU ATASOY – oatasoy@bandirma.edu.tr (Öğr. Gör.)

Denizcilik Fakültesi – Ali ERÇETİN - aercetin@bandirma.edu.tr (Dr. Öğr. Üyesi)

İslami İlimler Fakültesi - Muhammet EFİL - mefil@bandirma.edu.tr (Dr. Öğr. Üyesi)

Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültesi - İpek TOK – ikumcuoglu@bandirma.edu.tr (Dr. Öğr. Üyesi)

İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi – Fulya DOĞRUEL - fdogruel@bandirma.edu.tr (Dr. Öğr. Üyesi)

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi – Şeyma ŞAHİN KUTLU - ssahin@bandirma.edu.tr (Dr. Öğr. Üyesi)

Tıp Fakültesi - Burak ALTINDAĞ - baltındag@bandirma.edu.tr (Dr. Öğr. Üyesi)

Sağlık Bilimleri Fakültesi – Yasin ERDURAK - yerdurak@bandirma.edu.tr (Doç.Dr.)

Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi - Nalan SEVİNÇLİ nsevincli@bandirma.edu.tr (Arş. Gör)

Sosyal Bilimler Enstitüsü – Hüseyin GÜVENOĞLU - hguvenoglu@bandirma.edu.tr (Dr. Öğr. Üyesi)

Fen Bilimleri Enstitüsü - Fahrettin Burak DEMİR - fdemir@bandirma.edu.tr (Dr. Öğr. Üyesi)

Sağlık Bilimleri Enstitüsü - Nurettin KONAR – nkonar@bandirma.edu.tr (Prof. Dr.)