Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2024

Gösterim: 169

Engelsiz Üniversite Öğrenci Birimi Koordinatörlüğümüz Engelliler Haftası Etkinliğine Katılmıştır.

Engelsiz Üniversite Öğrenci Birimi Koordinatörlüğümüz Bandırma Hicri Ercili Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Kadriye Yılmaz tarafından Engelliler Haftası Etkinliği ve Mezuniyet Kutlama programına davet edildi. Etkinlik 15 Mayıs 2024 tarihinde Hicri Ercili Özel Eğitim Uygulama Okulu bahçesinde gerçekleştirildi.

Bandırma Kaymakamı Sayın Engin Aksakal ve Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mutlu Aslan'ın katılımıyla gerçekleşen etkinliğe Koordinatörlüğümüz katılım sağladı. Okul Müdürü Kadriye Yılmaz'ın günün anlam ve önemi üzerine yapmış olduğu konuşma ile başlayan etkinlikte özel gereksinimli öğrenciler hazırlamış oldukları gösterileri sunarak büyük beğeni topladı.